fbpx Skip to content

Floris van der Loo

Ik geef rijles in de omgeving Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en Woerden

Ik ben Floris van der Loo

Woonplaats:Waddinxveen
Leeftijd:1982-10-16
Status:Gelukkig met Rebecca
Auto:VW Golf
Muziek:Jazeker, maar alleen als jij dat ook wilt natuurlijk
Hobby’s:Auto/motor rijden, koken, festivals, muziek

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Heyyy! Mijn naam is Floris van der Loo en ik ben rijinstructeur in het midden van het Groene Hart. Ik geef les in Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Woerden en alle plaatsen die daar tussenin liggen. Na 18 jaar ervaring als beroepschauffeur en transportplanner, kun je wel zeggen dat “de weg” als een rode draad door mijn leven loopt. Ik vind autorijden dan ook niet alleen een middel om van A naar B te gaan, het is een hobby! Dit gevoel zou ik jou graag willen meegeven. Hoe? Lees hieronder verder en meld je snel aan voor een proefles!

Na zoveel jaar hetzelfde te hebben gedaan, ben ik mijn passie achterna gegaan. Als transportplanner ben je continu onder de mensen, ik hou daar van. Je bent de spil tussen jongere en oude chauffeurs, managers, directie en klanten. Het aanpassen op die verschillende niveaus is dan iets wat je moet beheersen, ook als rijinstructeur. In mijn tijd als planner ben ik altijd blijven rijden en mentor-chauffeur geweest. Hier beleefde ik zoveel plezier aan, dat ik na 18 jaar het roer (of stuur;) omgegooid heb en de opleiding ben gaan doen. Nu breng ik de kennis en plezier van autorijden over op jonge bestuurders, die na de opleiding veilig, volwaardig en zelfverzekerd de weg op gaan. En zeg nou zelf, daar mogen we er wel wat meer van hebben, toch?!

Er staat een mooie, sportieve en luxe Golf tot jouw beschikking. Mijn auto is altijd schoon en goed onderhouden.

Ik kom je thuis ophalen op een afgesproken tijdstip. Allereerst even kennis maken met elkaar en de auto. We gaan kijken of je al iets van ervaring hebt met autorijden. Vervolgens geef ik je een korte uitleg en gaan we een stukje rijden in een voor jou bekende omgeving. Uiteraard maakt het niets uit als je dit spannend vindt, we hebben het allemaal moeten leren. Daarom nemen we hier de tijd voor. Tijdens de rit begeleid ik jou en wie weet kun je al meer dan jij denkt. Ik vind het belangrijk dat jij je relaxed voelt en het naar je zin hebt. Aan het einde van de les ga je met een lesadvies op maat naar huis en weet je waar je aan toe bent.

Ken je die ouwe bromsmurfen, die knorrig zeggen wat je allemaal fout doet? Nou, dat is niet mijn stijl! We gaan er iets leuks van maken, leerzaam en met een lach op ons gezicht. Dus fouten maken mag, daar leer je juist van. Ik heb veel geduld, dus als de ene manier niet werkt, pakken we het vanuit een andere hoek aan. Er is altijd een oplossing en vragen staat vrij! Ik zal bij jou al die vraagtekens weghalen, zodat je weet HOE je iets moet doen…maar ook WAAROM je dat moet doen. Ik werk vanuit de instructiekaart, dit is een duidelijk middel om in beeld te brengen hoe jouw voortgang in een stijgende lijn verloopt.

Bij mij staat de radio bijna altijd aan, maar dit hoeft natuurlijk niet. Waar jij je comfortabel bij voelt. Tijdens de uitleg gaat de muziek wel uit, dan mag je even mijn gezang aanhoren!

Zoals ik al eerder aangaf, autorijden is een hobby van me! En af en toe heerlijk uitwaaien, op de motor of met onze honden op het strand. Verder hou ik van gezelligheid, lekker eten koken en drankje doen met vrienden. Ik bezoek graag een festival of een concert en eerlijk is eerlijk; een avondje bankhangen en filmpje kijken met mijn vriendin is ook niet verkeerd. Of het echt een hobby is weet ik niet, maar daarnaast klus ik veel in huis en MOET ik hardlopen (van mezelf)!

Ze zeggen weleens dat je autorijden pas leert na het halen van je rijbewijs? Ik kan je garanderen dat ik net dat extra stapje zal zetten om jou niet alleen vlot je rijbewijs te laten halen, maar je ook zal opleiden tot een goede, zelfverzekerde automobilist die hier veel plezier aan beleefd en familie en vrienden graag bij jou instappen. Daarnaast…is het gewoon beregezellig bij mij in de lesauto! :D

Ik geef rijles in de omgeving, Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt cookies. Uw gegevens worden volgens GDPR-richtlijnen bewaakt. Meer informatie? klik hier!