Woonplaats:
Waddinxveen
Leeftijd:
16-10-1982
Status:
Gelukkig met Rebecca
Auto:
VW Golf
Muziek:
Jazeker, maar alleen als jij dat ook wilt natuurlijk
Hobbies:
Auto/Motor rijden, koken, festivals, muziek
MEER OVER MIJZELF

Heyyy! Mijn naam is Floris van der Loo en ik ben rijinstructeur in het midden van het Groene Hart. Ik geef les in Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Woerden en alle plaatsen die daar tussenin liggen. Na 18 jaar ervaring als beroepschauffeur en transportplanner, kun je wel zeggen dat “de weg” als een rode draad door mijn leven loopt. Ik vind autorijden dan ook niet alleen een middel om van A naar B te gaan, het is een hobby! Dit gevoel zou ik jou graag willen meegeven. Hoe? Lees hieronder verder en meld je snel aan voor een proefles!

Even voorstellen...
Positief in het leven staan, is mijn motto! Ik denk dat daarom mensen mij omschrijven als een vrolijke jongen met een brede glimlach en een goede dosis humor.
Na een uitstapje van 8 jaar in Drenthe, ben ik toch weer terug gekomen naar het pittoreske Waddinxveen. Hier woon ik met veel plezier in een klein boerderijtje, samen met mijn vriendin en onze trouwe viervoeters Jax, Soof en Bowie.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Na zoveel jaar hetzelfde te hebben gedaan, ben ik mijn passie achterna gegaan. Als transportplanner ben je continu onder de mensen, ik hou daar van. Je bent de spil tussen jongere en oude chauffeurs, managers, directie en klanten. Het aanpassen op die verschillende niveaus is dan iets wat je moet beheersen, ook als rijinstructeur. In mijn tijd als planner ben ik altijd blijven rijden en mentor-chauffeur geweest. Hier beleefde ik zoveel plezier aan, dat ik na 18 jaar het roer (of stuur;) omgegooid heb en de opleiding ben gaan doen. Nu breng ik de kennis en plezier van autorijden over op jonge bestuurders, die na de opleiding veilig, volwaardig en zelfverzekerd de weg op gaan. En zeg nou zelf, daar mogen we er wel wat meer van hebben, toch?!
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Er staat een mooie, sportieve en luxe Golf tot jouw beschikking. Mijn auto is altijd schoon en goed onderhouden.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Ik kom je thuis ophalen op een afgesproken tijdstip. Allereerst even kennis maken met elkaar en de auto. We gaan kijken of je al iets van ervaring hebt met autorijden. Vervolgens geef ik je een korte uitleg en gaan we een stukje rijden in een voor jou bekende omgeving. Uiteraard maakt het niets uit als je dit spannend vindt, we hebben het allemaal moeten leren. Daarom nemen we hier de tijd voor. Tijdens de rit begeleid ik jou en wie weet kun je al meer dan jij denkt. Ik vind het belangrijk dat jij je relaxed voelt en het naar je zin hebt. Aan het einde van de les ga je met een lesadvies op maat naar huis en weet je waar je aan toe bent.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Ken je die ouwe bromsmurfen, die knorrig zeggen wat je allemaal fout doet? Nou, dat is niet mijn stijl! We gaan er iets leuks van maken, leerzaam en met een lach op ons gezicht. Dus fouten maken mag, daar leer je juist van. Ik heb veel geduld, dus als de ene manier niet werkt, pakken we het vanuit een andere hoek aan. Er is altijd een oplossing en vragen staat vrij! Ik zal bij jou al die vraagtekens weghalen, zodat je weet HOE je iets moet doen…maar ook WAAROM je dat moet doen. Ik werk vanuit de instructiekaart, dit is een duidelijk middel om in beeld te brengen hoe jouw voortgang in een stijgende lijn verloopt.
Muziek in de auto?
Bij mij staat de radio bijna altijd aan, maar dit hoeft natuurlijk niet. Waar jij je comfortabel bij voelt. Tijdens de uitleg gaat de muziek wel uit, dan mag je even mijn gezang aanhoren!
In mijn vrije tijd...
Zoals ik al eerder aangaf, autorijden is een hobby van me! En af en toe heerlijk uitwaaien, op de motor of met onze honden op het strand. Verder hou ik van gezelligheid, lekker eten koken en drankje doen met vrienden. Ik bezoek graag een festival of een concert en eerlijk is eerlijk; een avondje bankhangen en filmpje kijken met mijn vriendin is ook niet verkeerd. Of het echt een hobby is weet ik niet, maar daarnaast klus ik veel in huis en MOET ik hardlopen (van mezelf)!
Waarom lessen bij mij?
Ze zeggen weleens dat je autorijden pas leert na het halen van je rijbewijs? Ik kan je garanderen dat ik net dat extra stapje zal zetten om jou niet alleen vlot je rijbewijs te laten halen, maar je ook zal opleiden tot een goede, zelfverzekerde automobilist die hier veel plezier aan beleefd en familie en vrienden graag bij jou instappen. Daarnaast…is het gewoon beregezellig bij mij in de lesauto! :D

Ik geef rijles in de regio Gouda, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en Woerden

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ FLORIS VAN DER LOO?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen