Skip to content

Fatiha Rachidi

Ik geef rijles in de omgeving Dordrecht, Barendrecht, Zwijndrecht en Rotterdam-Zuid

Ik ben Fatiha Rachidi

Woonplaats:
Sliedrecht
Auto:
VW Polo
Muziek:
Leuk!

Meer over mijzelf

Hoi! Ik ben Fatiha Rachidi. Ik ben rijinstructrice in de regio Dordrecht, Barendrecht en Zwijndrecht. Ik heb vier kinderen. Ik streef er voor om elke rij les leuk en leerzaam te maken. Samen zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt!

 

Ik vind het heel leuk om mensen te helpen met het behalen van hun rijbewijs! Waarom ik deze opleiding ben begonnen is ook omdat het leuk vind om zelf auto te rijden. En toen mijn dochter zou beginnen met rijlessen wilde ze graag al oefenen. Ik ben dan ook samen met haar op het industrieterrein begonnen en ik vond dat heel leuk om te doen.

Ik kom aanrijden in een Volkswagen polo. Rijdt super fijn!

In de proefles gaat het vooral om twee dingen: kennismaken en wennen aan de auto. Het is belangrijk dat je lekker een stukje met de auto gaat rijden zodat je kan wennen aan de auto, en een proefles geeft ons ook de kans om elkaar te leren kennen! Als je al eerder auto heb gereden kijken we hoever je bent en wat je al kan. Op basis daarvan gaan we samen verder!

Ik vind het heel belangrijk dat mijn leerlingen zich comfortabel voelen achter het stuur en niet bang zijn om fouten te maken of vragen te stellen, dus ik geef mijn leerlingen alle ruimte om zelf aan te geven wat ze fijn vinden! Samen komen we er wel uit 🙂

Als jij dit fijn vind dan zeker! Alles wat jou maar helpt om beter te rijden!

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met mijn vier kinderen. Ik heb twee jongens en twee meisjes. We kijken graag samen series en films op Netflix of gaan samen gezellig de deur uit.

Ik ben een geduldige, gezellige rij instructrice die 100 procent inzet zal tonen om jou te helpen met het behalen van je rijbewijs!

Ik geef rijles in de regio Dordrecht, Barendrecht, Zwijndrecht en Rotterdam-Zuid

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's