Woonplaats:
Berghem, Oss
Leeftijd:
17-01-1959
Status:
Getrouwd
Auto:
Hyundai i30
Muziek:
Gezellig!
Hobbies:
vakantie Italie
MEER OVER MIJZELF

Omdat ik heel goed in staat ben om theorie en vaardigheden uit te leggen en je aan te leren EN omdat autorijden erg leuk blijft, was de keuze om instructeur te worden niet moeilijk. Dus, kom je uit mijn woonplaats Berghem of ergens in de buurt. Laat maar weten dan gaan we er leuke leerzame rijlessen van maken.

Even voorstellen...
Zoals je kunt lezen ben ik al geruime tijd rijinstructeur, wil je nader kennismaken, dan stel ik voor dat we snel een proefles inplannen
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Het klinkt zo “open deur….” Maar; ik heb bij sociale diensten gewerkt en bij een grote welzijnsinstelling. Ik had er echt zin om iets anders te gaan doen maar lag het voor de hand dat ik met mensen zou blijven werken.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Hyundai i30… een fijne auto die zich makkelijk laat rijden, comfortabel met uitstekende looks.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Even kennismaken natuurlijk maar dan laat ik je in de proefles meemaken hoe leuk het is om zelf auto te rijden. Vertrouwen, respect en deskundige begeleiding helpen je om er voor te kiezen om met plezier bij mij in te stappen.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Ik hoor ( en zie ) ook wat je niet zegt waardoor je sneller en makkelijker leert autorijden. Vertrouwen is meer dan betrouwbaar zijn. Met respect voor elkaar brengen we het beste in elkaar boven. Mijn kinderen zijn in de leeftijd die veel van mijn nieuwe leerlingen ook hebben, dat is wel makkelijk. Ik ga er van uit dat jij er zin in hebt…ik heb dat zeker weten..!
Muziek in de auto?
Ja graag….. als het maar niet te veel afleidt.
In mijn vrije tijd...
Afhankelijk van het seizoen binnen of buiten. Ik heb het liever warm dan koud, met m’n hondje naar het bos of met een scooter door de stad… allemaal leuk. Het is fijn als ik mijn demente moeder nog wat leuke momenten kan bezorgen. Als het even kan… in de vakantie naar Italie.

Ik geef rijles in de regio 's-Hertogenbosch Oss, Veghel, Uden en Berghem

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ EMILE GAASENBEEK?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen