Woonplaats:
Almere
Leeftijd:
14-11-1966
Status:
Samenwonend
Auto:
Renault Clio
Muziek:
Dat mag!
Hobbies:
Uit eten/genieten
MEER OVER MIJZELF

Mijn naam is Ed Smit en ik ben rijinstructeur voor de regio Almere. Ik geef rijles in onder andere de plaatsen Almere, Baarn, Blaricum, Bussum, Eemnes, Hilversum en de plaatsen daar omheen. Ik werk inmiddels al 3 jaar als rijinstructeur en ik vind het een uitdaging om elke rijles leuk en leerzaam te maken voor je zodat je snel je rijbewijs kan halen.

Even voorstellen...
Ik ben geboren in Amsterdam maar ik woon al 23 jaar in Almere. In mijn vrije tijd houd ik mijzelf bezig met mijn honden, een boek lezen of lekker dineren met mijn partner of met andere gezellige mensen.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Na mijn middelbare school heb ik vijf jaar gewerkt bij de KNMI op Schiphol als luchtverkeerswaarnemer (het weer voor startend en landend vliegverkeer in de gaten houden). Na nog een aantal functies binnen het KNMI bekleedt te hebben ben ik hier wegens een reorganisatie weggegaan. Toen kwam de vraag wat ik nu wilde gaan doen. Na lang wikken en wegen ben ik aan een opleiding tot rijinstructeur begonnen, omdat ik het leuk vind om met mensen om te gaan en om hun ook daadwerkelijk iets te leren.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik kom je ophalen in een nieuwe Renault Clio. Deze sportief uitziende auto is van alle gemakken voorzien en fijn om in te rijden.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Tijdens de proefles is er natuurlijk de eerste kennismaking en volgt er een beknopte uitleg omtrent de bediening van de auto. Hierna ga je zelf achter het stuur en rijden we samen een stukje om te kijken hoe je de dingen oppakt. Tijdens de rit komen de volgende onderdelen aan bod.
Het wegrijden en stoppen, sturen en schakelen, links- en rechtsaf slaan, het naderen en berijden van een rotonde, het laten zien hoe een parkeeropdracht, stopopdracht en omkeeropdracht eruit ziet en als laatste, en schrik niet, een klein stukje snelweg. Belangrijk om te weten is dat ik naast je zit en er niets fout kan gaan. Na de proefles zullen we deze samen bespreken en kan ik een inschatting maken hoeveel rijlessen jij nodig zult hebben om je klaar te stomen voor het examen en om zo het felbegeerde rijbewijs te halen. Ik hoop je natuurlijk terug te zien als leerling !!!
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Mijn lessen zijn altijd met een gericht doel, jou op de juiste manier klaarstomen om de weg op te gaan. Ik doe dat altijd met geduld en enthousiasme, maar er mag natuurlijk ook
gelachen worden!
Muziek in de auto?
Die keuze laat ik geheel aan jou, ik vind het heerlijk als achtergrond
In mijn vrije tijd...
In mijn vrije tijd houd ik mijzelf bezig met mijn honden, een boek lezen of lekker dineren met mijn partner of met andere gezellige mensen.
Waarom lessen bij mij?
Zoals ik al eerder heb vermeld ben ik iemand die van een goede sfeer houdt. Buiten de goede sfeer ben ik ook iemand die heel precies te werk gaat en volgens de laatste richtlijnen rijles geeft. Een Pietje Precies kun je mij wel noemen, maar dat heeft wel als gevolg dat de meeste van mijn leerlingen in één keer zijn geslaagd voor het door hun zo felbegeerde rijbewijs. Mijn missie is om jou op een veilige, vlotte en zelfstandige manier te leren rijden. Dit is de lijfspreuk van iedere instructeur en daar houd ik me dan ook aan, want je moet wel met een relaxed gevoel in de auto zitten als je straks zelf over de weg toert. Ik ben altijd in voor een grapje en een grolletje, maar we moeten ook weten wanneer we serieus bezig zijn.

Ik geef rijles in de regio Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Baarn en Almere

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFRIJLES BIJ ED SMIT?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen