Eddie Alberto - LesGO Skip to content

Eddie Alberto

Ik ben Eddie en ik geef les in de omgeving van: Eindhoven, Best, Geldrop en Oirschot.

Ik ben Eddie Alberto

Woonplaats:
Geldrop
Hobby's:
Voetbal en films kijken
Auto:
Ford Fiesta st-line
Muziek:
Geen probleem!

Meer over mijzelf

Mijn naam is Eddie en ik ben woonachtig in Geldrop. Ik ben een echtgenoot en vader. In het verleden heb ik als wiskunde leraar gewerkt op een middelbare school. Verder heb ik bij verschillende High Tech bedrijven als trainer en leidinggevende gewerkt. Daarnaast ben ik ook trainer geweest van een dames voetbalelftal.

Ik heb rijles gehad van een oom van mij die ook politieagent was. Ik dacht, later wil ik ook een bijbaantje hebben als rijinstructeur. Ik kon die opleiding niet combineren met mijn bezigheden op dat moment. Uiteindelijk is de kans gekomen om rijinstructeur te worden en niet als bijbaantje maar fulltime. Ik heb het ook altijd leuk gevonden om met mensen samen te werken en hun te helpen, begeleiden en coachen. Bovendien word ik enthousiast om iemand vorderingen te zien maken aan de hand van het door mij gegeven les/instructie.

Wanneer we eenmaal een afspraak hebben gemaakt, kom ik je op de afgesproken plaats en tijd ophalen in een Ford Fiësta ecoboost st-line.

Tijdens de proefles kun je al een beetje kennismaken met mijn manier van lesgeven. Ik zorg ervoor dat je tijdens deze les vertrouwd kunt raken met de basis principes van het autorijden. Dit kan gebeuren wanneer je gelijk achter het stuur wilt zitten of pas in een rustige omgeving. Je krijgt op dat moment de volledige aandacht. Uiteindelijk mag je onder mijn begeleiding terug naar huis rijden en uiteraard doen we dat op een veilige manier.

Ik zorg voor een ontspannen sfeer, want op die manier worden de uitleg en opdrachten beter begrepen en uitgevoerd. Heel belangrijk is ook dat je je op je gemak voelt. Op deze manier werken we aan je driving skills en inzicht in het verkeer. Het is bedoeling dat je op een veilige manier leert auto rijden en zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.

Zolang we elkaar goed kunnen blijven verstaan en het niet ten koste gaat van de uitleg, is het geen probleem.

Ik ben zelf gestopt met voetballen, maar ik kijk graag naar sport op TV, zoals voetbal, NBA basketbal, volleybal en tennis. Daarnaast vind ik ook leuk een filmpje te kijken thuis of in de bioscoop samen met mijn familie.

Leerlingen kiezen voor mij vanwege mijn rustige uitstraling en vriendelijkheid. Bovendien heb ik ervaring met lesgeven op verschillende niveaus en aan verschillende mensen (leeftijd en cultuur).

Ik geef rijles in de regio: Eindhoven, Best, Geldrop en Oirschot.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.