Dirkje Bons - LesGO Skip to content

Dirkje Bons

Ik geef rijles in de omgeving Amsterdam, Haarlem en Zaandam

Ik ben Dirkje Bons

Woonplaats:
Amsterdam
Leeftijd:
1993-03-16
Hobby's:
Sporten en gezellig met vrienden zijn
Auto:
VW Polo
Muziek:
Als jij dat ook wilt, leuk!

Meer over mijzelf

Ik ben Dirkje en ik woon in Amsterdam. Ik geef rijles in de regio Amsterdam, Diemen en Duivendrecht. Ik heb een aantal jaar als bezorger gewerkt, waardoor ik veel rij-ervaring heb en ik ken de straten van Amsterdam nu aardig goed. Ik houd ontzettend van autorijden en ik wil dit enthousiasme graag overbrengen!

Zoals ik al eerder aangaf, hou ik van autorijden en wil ik deze passie graag overbrengen. Ik vind het leuk om les te geven en samen met de leerling toe te werken naar het behalen van het rijbewijs.

De proefles is bedoeld om kennis met elkaar en de auto te maken. Ik kom je ophalen met mijn lesauto en als ik mijzelf heb voorgesteld zal ik eerst iets uitleggen over de auto. Daarna stappen we in de auto en als jij het ziet zitten, mag je gelijk achter het stuur plaatsnemen! Vind je dat nog iets te spannend zal ik naar een parkeerplaats rijden en neem je daar plaats achter stuur. Als de stoel en spiegels goed zijn afgesteld, gaan we oefenen met sturen en de bediening. Zo krijg jij al een idee van wat er komt kijken bij autorijden, maar ook van mijn manier van lesgeven. Na de les bespreken we nog wat zaken over hoe LesGo werkt en hopelijk zie ik je daarna voor je eerste rijles.

Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, zodat jij op de beste manier kunt leren autorijden. Ik ben rustig en geduldig. Ik zal de lessen aanpassen aan jouw niveau en ervoor zorgen dat de sfeer ontspannen is. Ik geef je goed inzicht en bespreek na iedere les hoe je ervoor staat, zodat je goed weet waar je aantoe bent en hoe ver je bent in de lessen.

Ik luister zelf altijd muziek, maar ik zal voor de les altijd vragen of je wel of geen muziek aan wilt hebben.

In mijn vrije tijd train ik voor triatlons en wandel ik ook veel. Ik spreek graag met vrienden af en dat het liefst onder het genot van een speciaalbiertje.

Ik wil mijn passie voor autorijden aan je overbrengen. Ik zorg voor een ontspannen sfeer in de auto, zodat je optimaal kunt leren. Ik zal ervoor zorgen dat als jij je rijbewijs hebt, je met zelfvertrouwen achter het stuur zit en veilig de weg op kunt.

Ik geef rijles in de omgeving Amsterdam, Haarlem en Zaandam

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.