Diana Wagenaar - LesGO Skip to content

Diana Wagenaar

Ik geef les in de omgeving Goeree-Overflakkee!

Ik ben Diana Wagenaar

Woonplaats:
Herkingen
Leeftijd:
1962-03-21
Hobby's:
Theater
Auto:
Volkswagen T-Cross
Muziek:
Ja natuurlijk!

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Hoi, ik ben Diana Wagenaar en ik ben rijinstructeur voor de regio Goeree-Overflakkee, dus tussen Ooltgensplaat en Ouddorp. Ik ben getrouwd en moeder. Wil jij je rijbewijs halen? Dan ben je bij mij met aan het goede adres. Samen gaan we er voor zorgen dat jij je rijbewijs gaat halen en veilig de weg op kan.

Na jarenlang in dezelfde branche te hebben gewerkt en eigenlijk ook nog wat omzwervingen gemaakt te hebben, heb ik gekozen voor iets wat ik echt leuk vind; namelijk met mensen omgaan en ze iets nieuws leren. Aangezien ik graag auto rijd heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Ik kom je ophalen in een Volkswagen T-Cross.

Ik haal je thuis op, of op een andere locatie. Daarna maken we kennis met elkaar en met de auto. Uiteraard gaan we ook een stukje rijden, we kijken samen wat je al kunt, en baseren daarop wat we gaan doen. Maar één ding is zeker: we maken er een leuke les van.

Op een leskaart houd ik je vorderingen bij. Ik streef er naar om mijn manier van les geven zo veel mogelijk op jou af te stemmen. Gezelligheid en humor verlies ik daar natuurlijk niet bij uit het oog. Het moet een leerzame gezellige les worden, het draait tenslotte om jou!

Dat laat ik helemaal aan jou over. Zelf vind ik het prettig om een zacht achtergrond muziekje te hebben, maar de keuze is aan jou uiteraard.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan spinning en wandel ik veel met onze honden. Ook houden we ervan om naar theater te gaan en af en toe een terrasje te pakken. Het spreekt voor zich dat auto rijden ook een hobby van mij is.

Ik ben rustig, heb een luisterend oor, heb humor en geduld. Fouten maken mag, sterker nog…..als je geen fouten zou maken, dan heb je mij niet (meer) nodig! Ik ga jou helpen om dat begeerde roze pasje te halen, zodat jij kunt zeggen dat je veilig, vlot en zelfstandig de weg op kunt.

Ik geef rijles in de regio Goeree-Overflakkee

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.