Skip to content

Dennis van Boxtel

Ik geef rijles in de omgeving Den Bosch.

Ik ben Dennis van Boxtel

Woonplaats:Sint-Michielsgestel
Leeftijd:1984-09-25
Hobby’s:Carnavallen
Auto:Ford Fiesta
Muziek:Jazeker!
KVK:

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Ik ben Dennis van Boxtel en ik ben rijinstructeur voor de regio Den Bosch. Ik geef rijles met name in de plaatsen Den Bosch, Berlicum, Rosmalen, Veghel, Uden, Oss en de plaatsen daar omheen. Ik werk inmiddels al een aantal jaren als rijinstructeur en ik vind het een uitdaging om elke rijles interessant, boeiend en leuk te maken voor je zodat je snel je rijbewijs kan behalen.

Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ze daarbij iets te kunnen leren. Ik heb voor LesGO gekozen omdat dit een jong en dynamisch team is met een positieve uitstraling en goede ideeën.

Als je bij mij een proefles volgt kom ik je ophalen in een Ford FEEST! oftewel een ford fiesta.

We beginnen de proefles meestal rustig met het goed afstellen van de stoel en zithouding. Daarna zullen we in stappen de proefles voortzetten. Dus eerst sturen , dan gas ,rem etc. Etc. Dit is tevens ook mijn stijl van lesgeven alles rustig in stappen opbouwen, zodat we elk onderdeel goed aanleren. Mits je natuurlijk al eerder auto hebt gereden, dan kijk ik hoeveel je kunt en hoever je bent.

In de auto staat er meestal muziek op, zodat we gewoon lekker relaxed kunnen rijden. Als er wat uitgelegd wordt gaat de muziek natuurlijk wel wat zachter. Je mag ook best je eigen muziek meenemen tijdens de les als je dat prettig vindt.

Ja graag….. als het maar niet te veel afleidt.

In mijn vrije tijd doe ik veel aan crossfit en speel ook af en toe nog wel eens op mijn trompet. Ik ga ook graag af en toe speciaal biertjes drinken met vrienden en lekker eten. Verder ben ik niet getrouwd en heb ook geen vriendin.

Als je bij mij komt lessen heb je altijd een vaste instructeur en krijg je op een relaxte manier les. Ik haal je thuis op en zet je thuis af, dus je hoeft geen mensen op te halen of af te zetten. Verder heb ik ook ervaring met faalangstige leerlingen die ik op een rustige manier naar hun rijbewijs help! Kortom twijfel niet en vraag je proefles aan!

Ik geef rijles in de regio 's-Hertogenbosch, Veghel, Uden, Berghem en Oss.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt cookies. Uw gegevens worden volgens GDPR-richtlijnen bewaakt. Meer informatie? klik hier!