Woonplaats:
Sint-Michielsgestel
Leeftijd:
25-09-1984
Status:
Woonachtig in Sint Michielsgestel
Auto:
Ford Fiesta
Muziek:
Jazeker!
Hobbies:
Carnaval
MEER OVER MIJZELF

Ik ben Dennis van Boxtel en ik ben rijinstructeur voor de regio Den Bosch. Ik geef rijles met name in de plaatsen Den Bosch, Berlicum, Rosmalen, Veghel, Uden, Oss en de plaatsen daar omheen. Ik werk inmiddels al een aantal jaren als rijinstructeur en ik vind het een uitdaging om elke rijles interessant, boeiend en leuk te maken voor je zodat je snel je rijbewijs kan behalen.

Even voorstellen...
Mijn naam is Dennis van Boxtel en kom en woon in Sint Michielsgestel. Dat ligt vlakbij den bosch dus vandaar dat ik veelal ook daar en rondom den bosch les geef.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ze daarbij iets te kunnen leren. Ik heb voor LesGO gekozen omdat dit een jong en dynamisch team is met een positieve uitstraling en goede ideeën.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Als je bij mij een proefles volgt kom ik je ophalen in een Ford FEEST! oftewel een ford fiesta.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
We beginnen de proefles meestal rustig met het goed afstellen van de stoel en zithouding. Daarna zullen we in stappen de proefles voortzetten. Dus eerst sturen , dan gas ,rem etc. Etc. Dit is tevens ook mijn stijl van lesgeven alles rustig in stappen opbouwen zodat we elk onderdeel goed aanleren.Mits je natuurlijk al eerder auto hebt gereden dan kijk ik hoeveel je kunt en hoever je bent.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
In de auto staat er meestal muziek op.zodat we gewoon lekker relaxed kunnen rijden. Als er wat uitgelegd wordt gaat de muziek natuurlijk wel wat zachter. Je mag ook best je eigen muziek meenemen tijdens de les als je dat prettig vindt.
Muziek in de auto?
Ja graag….. als het maar niet te veel afleidt.
In mijn vrije tijd...
In mijn vrije tijd doe ik veel aan crossfit en speel ook af en toe nog wel eens op mijn trompet. Ik ga ook graag af en toe speciaal biertjes drinken met vrienden en lekker eten. Verder ben ik niet getrouwd en heb ook geen vriendin.
Waarom lessen bij mij?
Als je bij mij komt lessen heb je altijd een vaste instructeur en krijg je op een relaxte manier les. Ik haal je thuis op en zet je thuis af dus je hoeft geen mensen op te halen of af te zetten. Verder heb ik ook ervaring met faalangstige leerlingen die ik op een rustige manier naar hun rijbewijs help! Kortom twijfel niet en vraag je proefles aan!

Ik geef rijles in de regio 's-Hertogenbosch, Berlicum, Rosmalen, Veghel, Uden en Oss.

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES DENNIS VAN BOXTEL?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen