Skip to content

Daniel Boye-Amasah

IK GEEF RIJLES IN DE OMGEVING AMSTERDAM, ZAANDAM EN HAARLEM

Ik ben Daniel Boye-Amasah

Woonplaats:Amsterdam
Leeftijd:1962-03-09
Hobby’s:Fietsen en Klussen
Auto:VW Polo
Muziek:Jazeker
KVK:

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Mijn naam is Daniel Boye-Amasah. Ik ben geboren in Ghana, West Afrika en ik ben op mijn 25ste naar Nederland gekomen om te studeren. Ook heb ik een relatie. Na mijn studie werkte ik als procesoperator. Al van kinds af aan wilde ik iets doen met autorijden. Omdat ik op zekere tijden mijn droom werkelijk wil maken, volgde ik de opleiding voor chauffeurswerk, waarna ik taxi chauffeur werd en vervolgens taxi ondernemer. Ik ben gestopt met mijn taxi onderneming, omdat mijn behoefte om rijles te geven groter was. Mede dankzij mijn ervaring als taxichauffeur in Amsterdam, denk ik dat ik genoeg te bieden heb. Ik heb meerdere soorten vrijwilligerswerk gedaan, terwijl ik de studie volgde voor rijinstructeur. Ik geef les in Amsterdam en de Randstad. Ik vind het een uitdaging om elke rijles interessant voor je te maken, zodat je snel je rijbewijs kan halen.

Voordat ik rijinstructeur werd, heb ik jaren als taxi chauffeur gereden in Amsterdam en door het hele land. Ik heb vele kilometers gereden en ervaring opgedaan op de Europese snelwegen en in steden zoals Amsterdam tussen trams, bussen en vooral fietsers. Het was voor mij een nieuwe uitdaging om met mijn sociale vaardigheid en rijervaring, mensen op een veilige manier rijles te geven om hun rijbewijs te halen.

Een gloednieuwe Volkswagen Polo

Bij jou op locatie aangekomen, maak ik kennis met je en mag je achter het stuur plaatsnemen om je stoel af te stellen. Na een korte uitleg over de auto, mag je het stuur ook afstellen en ga je beginnen met gas geven en sturen. Ik begeleid je en als het goed gaat mag je ook schakelen. Er is geen reden om bang te zijn want je mag fouten maken en die lossen we dan samen op.

Ik geef je les in stappen van makkelijk naar moeilijk. In een leuke en aangename sfeer, beleven we een rijles waar je uiteindelijk VLOT,VEILIG EN ZELFSTANDIG autorijden eigen maakt.

Ja op de achtergrond.

In mijn vrije tijd… Fiets ik graag wanneer het weer het toelaat en klus ik graag in en rondom het huis

Les bij mij want jij en Ik worden ondersteund door het garantie fonds om het rijbewijs halen mogelijk te maken voor jou.

Ik geef rijles in de regio Amsterdam, Haarlem, Amstelveen en Zaandam.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt cookies. Uw gegevens worden volgens GDPR-richtlijnen bewaakt. Meer informatie? klik hier!