Woonplaats:
Amsterdam
Leeftijd:
09-03-1962
Status:
Heeft een relatie
Auto:
VW Polo
Muziek:
Jazeker
Hobbies:
Fietsen en klussen
MEER OVER MIJZELF

Mij naam is Daniel Boye-Amasah. Mij roepnaam is Daniel. Ik geef les in Amsterdam en de Randstad. Ik vind het een uitdaging om elke rijles interessant voor je te maken, zodat je snel je rijbewijs kan halen.

Even voorstellen...
Ik ben geboren in Ghana, West Afrika en ben dertig jaren geleden op mijn 25ste naar Nederland gekomen om te studeren. Na mijn studie werkte ik als procesoperator. Als kinds af wilde ik iets doen met automobile. Omdat op zekere tijden mijn droom werkelijk wil maken, volgde ik de opleiding voor chauffeurswerk en werd een taxi chauffeur en vervolgens taxi ondernemer. Ik ben gestopt met mijn taxi onderneming, omdat mijn behoefte om rijles te geven groter was. Mede dankzij mijn ervaring als taxichauffeur in Amsterdam, denk ik dat ik genoeg te bieden heb. Ik heb meerdere vrijwilligerswerk gedaan, terwijl ik de studie volgde voor rijonderricht.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Voordat ik rijinstructeur werd, heb ik jaren als taxi chauffeur gereden in Amsterdam en het hele land. Ik heb vele kilometers ervaring opgedaan op de Europese snelwegen en in steden zoals Amsterdam tussen trams, bussen en vooral fietsers. Het was voor mij een nieuwe uitdaging om met mijn sociaal vaardigheid en rijervaring, mensen op een veilige manier rijles te geven om hun rijbewijs te halen.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Een gloednieuwe Volkswagen Polo
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Bij je op locatie gekomen, maak ik kennis met je en mag je achter het stuur om je stoel af te stellen. Na een korte uitleg over de auto, mag je je stuur ook afstellen en ga je beginnen met gas geven en sturen. Ik begeleid je en als het goed gaat mag je ook schakelen. Er is geen reden om bang te zijn want je mag fouten maken dan lossen we samen op.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Ik geef je les in stappen van makkelijk naar moeilijk. In een leuke en aangename sfeer, beleven we een rijles waar je uiteindelijk VLOT,VEILIG EN ZELFSTANDIG autorijden eigen maakt.
Muziek in de auto?
Ja op de achtergrond.
In mijn vrije tijd...
Fiets ik graag wanneer het weer het toelaat en klus ik graag in en rondom het huis.

Ik geef rijles in de regio Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Zaandam en Abcoude.

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFRIJLES BIJ Daniel Boye-Amasah?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen