Corina Vos - LesGO Skip to content

Corina Vos

Ik geef rijles in de omgeving Meppel, Steenwijk en Zuidwolde.

Ik ben Corina Vos

Woonplaats:
Meppel
Leeftijd:
1971-08-03
Hobby's:
Koken, Duiken en Fotograferen
Auto:
Volkswagen Polo R-Line
Muziek:
Zeker mits het niet de les verstoort

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Hallo, ik ben Corina Vos-Reinink en woon in het centrum van Meppel.

Ik ben getrouwd en ben trotse moeder van een zoon.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om te fotograferen en mijn meest recente hobby is duiken en lekker koken. Uiteraard is autorijden en lesgeven mijn grootste passie.

Ik geef rijles in de omgeving van Meppel denk hierbij aan plaatsen als Staphorst, De Wijk, Steenwijk en Zuidwolde. Maar ook kleinere plaatsen er omheen bijv Ruinerwold, Ruinen, Ijhorst, Giethoorn.

Ik geef graag mijn enthousiasme over het autorijden door aan andere mensen en de daarbij behorende vrijheid.

Na 30 jaar in de foodsector gewerkt te hebben in de meest uiteenlopende functies was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Dus ben ik op zoek gegaan naar iets wat de verschillende aspecten die ik geweldig vond te combineren. En daaruit blijkt dat in het vak van rijinstructeur al deze aspecten samenkomen. En ben ik er nu meer dan klaar voor om deze nieuwe uitdaging aan te gaan, uiteraard in samenwerking met JOU.

Ik kom je ophalen in de laatste uitgebrachte Volkswagen Polo R-Line (2022)

Je wordt thuis door mij opgehaald op het afgesproken tijdstip. Eenmaal in de auto maken we een praatje om je op je gemak te stellen en elkaar wat beter te leren kennen. En om er achter te komen wat we van elkaar kunnen verwachten. Na de kennismaking leg ik je het een en ander uit over de bediening van de auto en maken we een kort ritje in een voor jou bekende omgeving. En wie weet wordt je postief verrast over hetgeen je al weet en/of al kan. Maar 1 ding staan in ieder geval wel al vast, ik zal niet over je oordelen of je veroordelen over wat je al wel kan of eventueel nog niet kan. Daarom staat wederzijds respect ook heel hoog bij mij in het vaandel. Aan het eind van de proefles hoop ik dat je een positieve indruk van mij als instructeur en mijn manier van lesgeven hebt gekregen en zou ik je uiteraard graag in mijn lesauto willen verwelkomen.

Ik ben er van overtuigd dat men het beste leert als er sprake is van een informele en ontspannen sfeer met enige vorm van humor. Heb je faalangst dan zullen wij daar samen aan werken om jou daarin zo goed mogelijk te begeleiden, fouten maken= falen nee dit zijn allemaal leermomenten en ik ben er dan om je daarin te ondersteunen. Ook met faalangst kun je slagen en dat gaan wij dan ook zeer zeker doen. Persoonlijk ben ik in het bezit van een gezonde dosis geduld en ben ik van mening dat er geen domme vragen zijn en dat fouten zeker gemaakt mogen worden dit is nodig om te kunnen groeien. Lukt het niet op de ene manier, dan proberen we het op een andere wijze om zo het gewenste resultaat te bereiken. MAAR SAMEN GAAT HET ONS GEGARANDEERD LUKKEN!!

De radio staat altijd op de achtergrond aan, maar mocht je dit liever niet willen dan zetten we de radio gewoon uit. Het enige wat ik daarvoor van jou verwacht is dat je dat bij mij aangeeft!!!

In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met fotograferen, koken en mijn laatste hobby is duiken. En trouwens, fotograferen is in jouw voordeel want dan kom je me met een professionele GESLAAGD foto op de website.

Omdat ik van nature een heel rustig persoon ben zijn mensen met FAALANGST bij mij MEER DAN WELKOM. Fouten maken is NIET falen maar dat zijn leermomenten die je nodig hebt om te kunnen groeien in het proces om straks je rijbewijs op te kunnen halen. Iedereeen krijgt van mij respect en dit verwacht ik ook van jou. Je krijgt van mij alle tijd die je nodig bent om met een goed gevoel en zelfvertrouwen het examen af te leggen en als volwaardig bestuurder de weg op te gaan. Verder bezit ik een flinke dosis humor. Radio aan of uit, dit mag je geheel zelf bepalen. Kan je jezelf vinden in bovenstaand profiel neem dan snel contact op met LesGO. Wellicht mag ik je dan binnenkort verwelkomen in mijn lesauto JE EERSTE RIJLES, HET BEGIN VAN JE AANSTAANDE VRIJHEID ALS BESTUURDER

Ik geef rijles in de omgeving Meppel, Staphorst en Zuidwolde.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.