Skip to content

Corina Bogers

Ik ben Corina Bogers

Woonplaats:Bergen op Zoom
Leeftijd:1973-10-26
Hobby’s:
Auto:Volkswagen Polo
Muziek:Graag!
Specialiteiten:
KVK:86489410

Meer over mijzelf

Mijn naam is Corina Bogers en ik woon in Bergen op Zoom.

Ik ben gelukkig getrouwd met mijn man Tim en ik heb 4 mooie dochters.

Ik woon mijn hele leven in de regio Bergen op Zoom / Woensdrecht en ik wil mijn plezier en kennis voor het auto rijden overbrengen aan jou !!

Daarnaast bezit ik het certificaat “Faalangst instructrice” wat er voor zorgt dat ik goed rustig kan blijven en me aan pas op jouw wensen.

Ik vind het leuk om anderen iets te leren en ik ben graag op pad met mijn auto; dus dit is de ideale combinatie om van mijn hobby mijn werk te maken.

Eerst maken we kennis en als je er dan klaar voor bent gaan we een stukje rijden. Vind jij dit te eng om gelijk achter het stuur te stappen dan rijden wij naar een rustige plek waar jij dan plaats kan nemen achter het stuur. Vond je dit leuk en ben je enthousiast geworden om je rijbewijs B te halen dan gaan we samen dit avontuur aan.

Na de kennismaking maak ik voor jou een lesplan. We gaan samen stap voor stap, van makkelijk naar moeilijk, jouw rijbewijs halen ,op een relaxte en gezellige manier.

Ja heel graag . Maar vind je dit hinderlijk dan kan de muziek ook gewoon uit . Vind je het leuk om met je eigen muziek te rijden, en je hebt spotify, dan is dat geen probleem.

In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek , vind ik netflixen leuk, en ga ik graag op pad met mijn gezin en familie om leuke dingen te doen.

Van nature ben ik een vrolijk en gezellig persoon , ik vind het zelf leuk om auto te rijden en ik wil ervoor zorgen dat jij veilig achter het stuur zit en zelfstandig de weg op kan zodat jij jouw ‘roze pasje’ haalt.

Ik geef rijles in de regio Bergen Op Zoom, Hoogerheide, en gemeente Woensdrecht en Reimerswaal

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's