Woonplaats:
Oud-Beijerland
Leeftijd:
11-12-1966
Status:
Samenwonend
Auto:
Volkswagen Polo
Muziek:
Ik vind het gezellig maar jij bepaalt!
Hobbies:
Restaurants & strand
MEER OVER MIJZELF

Mijn naam is Chris Lim en ik ben rijinstructeur voor de regio Hoeksche Waard, Voorne-Putten en Rotterdam, ik geef rijles in onder andere de plaatsen Spijkenisse en Barendrecht eo. Ik ben spontaan, open en eerlijk en daarom vind ik dit werk zo leuk. Ik hou van gezelligheid, dat mag in dit vak, maar de veiligheid staat voorop. Leuk en leerzaam is mijn motto. Ik ben van mening dat wanneer je plezier hebt en daardoor goed in je vel zit, je beter presteert en in dit geval dus snel leert om klaargestoomd te worden voor de felbegeerde roze pas!

Even voorstellen...
Ik ben geboren in Leiden, woonachtig in Oud-Beijerland, waar ik het erg naar mijn zin heb.

In mijn vrije tijd hou ik mij voornamelijk bezig met mijn gezin. Ik heb een zoon en een dochter. Daarnaast ga ik graag naar de het strand, een restaurant pakken en leuke vakanties uitzoeken. Regelmatig Netflixen waardeer ik ook. Als rijinstructeur en zelfstandig ondernemer bij LesGO kun je mij vinden in de omgeving van Rockanje, Hellevoetsluis, Rotterdam, Barendrecht, Puttershoek en omgeving.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Ik vind het fijn om iemand iets leren waarvan men zijn hele leven profijt van heeft. Het mooie van dit vak is om de vorderingen van een leerling te zien die van niets uiteindelijk een volwaardige bestuurder wordt. Ik heb gekozen voor het beroep als rijinstructeur omdat ik graag met anderen doelen wil bereiken. Samen met een leerling het rijbewijs halen geeft me veel voldoening. Tenslotte wil benadrukken dat elke les ook leuk moet zijn!

Tip: Laat het niet alleen van de lessen afhangen maar bekijk regelmatig You Tube filmpjes en het instuctieboekje en kijk ook als je naast een bestuurder zit mee met wat hij doet. Teamwork makes the dream work!
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik kom je ophalen in een splinternieuwe Volkswagen Polo.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Bij mijn (proef)lessen hou ik altijd rekening met de leerling. We zijn allemaal verschillend! Ik hou rekening met jou en pas daarop dan ook de les aan. Tijdens de proefles maken we kennis met elkaar en geef ik je een beknopte uitleg omtrent de bediening van de auto. Je gaat zelf achter het stuur zitten en een stukje rijden om te kijken hoe je de dingen oppakt. Wanneer we bij de kennismaking erachter komen dat je wellicht al wat ervaring hebt kan een klein stukje snelweg zelfs al onderdeel zijn indien je hier klaar voor bent. Belangrijk om te weten is dat ik zorg dat het veilig blijft! Na de proefles bespreken hoe het ging en kan ik inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om je klaar te stomen voor het examen, om zo het felbegeerde roze pasje te halen. Uiteraard hoop ik je natuurlijk terug te zien als leerling!
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Ik vind dat elke les behalve leerzaam en veilig ook ontspannen en gezellig moet zijn. Ik pas de les altijd aan jou aan, want zoals ik al eerder omschreef, we zijn
allemaal verschillend. Jij bent belangrijk, we willen jou op een plezierige wijze zo snel mogelijk alles leren om vlot, veilig en zelfstandig aan het verkeer te kunnen laten deelnemen.
Muziek in de auto?
Dat mag zeker, ik vind het heerlijk maar jij bent belangrijker tijdens de les, dus jij bepaalt of er muziek op de achtergrond is.
In mijn vrije tijd...
Ik ga graag naar leuke restaurants, leuke vakanties & stedentrips en ben absoluut een strandganger.
Waarom lessen bij mij?
Ik zal er altijd voor zorgen dat je bij mij met plezier instapt en na de les alweer uitkijkt naar de volgende. Ik ga volgens de laatste richtlijnen te werk en ik ben perfectionistisch. Mijn doel is dat jij niet alleen snel maar vooral alles goed onder de knie krijgt. Teamwork makes the dream work!

Rockanje en omstreken.

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ CHRIS?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen