fbpx Skip to content

Cees Paenen

Ik geef rijles in de omgeving Almere en Lelystad

Ik ben Cees Paenen

Woonplaats:Lelystad
Leeftijd:1963-08-25
Status:Gehuwd
Auto:VW Polo
Muziek:Gezellig
Hobby’s:Sporten, lezen, reizen

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Hallo mijn naam is Cees Paenen en ik ben rijinstructeur voor de regio Lelystad en Almere. Na jarenlang als leidinggevende en opleider te hebben gewerkt in de levensmiddelensector was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Bij de laatste werkgever gaf vooral het opleiden van nieuwe collega’s mij veel voldoening, vandaar de overstap naar rijinstructeur. Ook niet onbelangrijk, ik vind autotijden erg leuk om te doen. Vakanties met het gezin gaan dan ook altijd kriskras met onze auto door Europa.

Autorijden is gewoon leuk, lekker onderweg, nieuwe plekken ontdekken. Ik heb jarenlang mensen opgeleid en dan is het mooi om progressie te zien. Je begint onderaan en klimt gestaag op totdat je het einddoel bereikt. Door de jaren heen heb ik het verkeer op de weg zien veranderen en wil daar als instructeur graag mijn weg in vinden.

In een nieuwe Volkswagen Polo.

Ik kom je thuis ophalen en na de kennismaking krijg je een degelijke uitleg van mij. Daarna mag je een stukje rijden in een voor jou bekende omgeving. Dat is natuurlijk spannend, maar ik zit naast je dus geen zorgen. Tijdens het rijden kan ik zien hoe je de dingen oppakt en aan de hand daarvan kan ik je aan het eind van de les vertellen hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs.

Gestructureerd, op een leuke werkbare manier. We beginnen makkelijk en maken het steeds ietsjes moeilijker. Dat doen we bij ieder lesonderdeel. Dat geeft duidelijkheid voor jou en mij

Hou ik van sporten en lezen.

Ik geef les op een leuke manier, zodat jij met plezier in-en ook weer uitstapt en dat je aan het eind van iedere les het gevoel hebt weer een (grote) stap dichter bij het rijbewijs te zijn.

Ik geef rijles in de regio Harderwijk, Dronten, Emmeloord en Lelystad.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze website gebruikt cookies. Uw gegevens worden volgens GDPR-richtlijnen bewaakt. Meer informatie? klik hier!