Woonplaats:
Lelystad
Leeftijd:
25-08-1963
Status:
Gehuwd
Auto:
Volkswagen Polo
Muziek:
Gezellig
Hobbies:
Sporten, lezen, reizen
MEER OVER MIJZELF

Hallo mijn naam is Cees Paenen en ik ben rijinstructeur voor de regio Lelystad, Almere. Na jarenlang als leidinggevende en opleider te hebben gewerkt in de levensmiddelensector was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Bij de laatste werkgever gaf vooral het opleiden van nieuwe collega’s mij veel voldoening, vandaar de overstap naar rijinstructeur. Ook niet onbelangrijk, ik vind autotijden erg leuk om te doen. Vakanties met het gezin gaan dan ook altijd kriskras met onze auto door Europa.

Even voorstellen...
Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, plezier hebben in mijn werk vind ik belangrijk. Mijn ervaring doorgeven aan anderen ook. Serieus, enthousiast en eerlijk, zo sta ik in het leven. Hardlopen en fietsen langs en door Oostvaardersplassen vind ik heerlijk.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Autorijden is gewoon leuk, lekker onderweg, nieuwe plekken ontdekken. Ik heb jarenlang mensen opgeleid en dan is het mooi om progressie te zien. Je begint onderaan en klimt gestaag op totdat je het einddoel bereikt. Door de jaren heen heb ik het verkeer op de weg zien veranderen en wil daar als instructeur graag mijn weg in vinden.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
In een nieuwe Volkswagen Polo.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Ik kom je thuis ophalen en na de kennismaking krijg je een degelijke uitleg van mij. Daarna mag je een stukje rijden in een voor jou bekende omgeving. Dat is natuurlijk spannend maar ik zit naast je dus geen zorgen. Tijdens het rijden kan ik zien hoe je de dingen oppakt en aan de hand daarvan kan ik je aan het eind van de les vertellen hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Want je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Gestructureerd, op een leuke werkbare manier. We beginnen makkelijk en maken het steeds ietsjes moeilijker. Dat doen we bij ieder lesonderdeel. Dat geeft duidelijkheid voor jou en mij.
In mijn vrije tijd...
Sporten, lezen.
Waarom lessen bij mij?
Ik geef les op een leuke manier zodat jij met plezier in-en ook weer uitstapt. En dat je aan het eind van iedere les het gevoel hebt weer en (grote) stap dichter bij het rijbewijs te zijn.

Ik geef rijles in de regio Harderwijk, Dronten, Emmeloord Lelystad en Almere

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ CEES PAENEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen