Woonplaats:
Nijmegen
Leeftijd:
06-01-1982
Status:
Relatie
Auto:
Opel Corsa
Muziek:
Diversen
Hobbies:
Wandelen, Shoppen
MEER OVER MIJZELF

Hallo daar!  Ik ben Bita, leuk dat je op mijn profiel komt kijken. Geruime tijd geef ik al rijles in Nijmegen en omliggende dorpen. Wil jij je rijbewijs behalen met een goed gevoel, waarbij veiligheid, ervaring en goede begeleiding voorop staan, of ben je heel onzeker en heb je last van  faalangst, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Jouw doel is het om je rijbewijs te behalen. Zodra je bij mij in de lesauto stapt wordt jouw doel ook mijn doel!  Zie je dit zitten meld je dan snel aan voor een proefles bij mij! Voor verdere informatie scrol even door mijn profiel.

 

Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Na jarenlang gewerkt te hebben in de maatschappelijk dienstverlening heb ik besloten om mij te verbreden in een andere sector en besloot ik om rijinstructrice te worden. Wat heel goed bij mij past qua coachen, begeleiden, luisteren, meedenken en oplossingsgericht te werken. Autorijden geeft me rust en zelfvertrouwen en is inmiddels mijn passie geworden. En dat wil ik graag overbrengen naar mijn leerlingen.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik kom je ophalen in de nieuwste Opel Corsa
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Allereerst kom ik je op een vooraf afgesproken plaats ophalen , dat kan zijn thuis, school of elders. We gaan eerst even een kort babbeltje maken. Je vertelt iets over jezelf en of je ook enige ervaring hebt met het verkeer. Dat is voor mij handig om te weten en dan kun je dat ook tijdens de proefles aan mij laten zien. En ik vertel je iets over de bediening van de auto. Zodra wij dat hebben afgerond zijn wij klaar om veilig en rustig de weg op te gaan. Na de proefles ga ik je beoordelen en een globale schatting maken welk pakket er bij jou past om vanaf daar verdere afspraken te maken, met het doel , zo veilig en snel mogelijk je rijbewijs te halen.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Mijn stijl is afhankelijk van de leerling. Sommige leerlingen presteren het goed als ze ontspannen zijn en bij anderen moet ik een vleugje pit erdoorheen mengen. Begeleiden en coachen is wat ik graag doe. Ik werk stapje voor stapje met de instructiekaart , zodat wij samen een overzicht krijgen van jou vooruitgang.
Muziek in de auto?
Jazeker, Muziek staat altijd aan.
In mijn vrije tijd...
Wandelen, shoppen maar een keertjes niks doen vind ik ook af en toe heerlijk.
Waarom lessen bij mij?
Ik probeer een ontspannen sfeer in de auto te bereiken, zelf ben ik rustig en ervaren.
Wij willen samen maar één ding; het RIJBEWIJS halen.

Ik geef rijles in de regio Arnhem, Nijmegen, Groesbeek en Elst.

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFRIJLES BIJ BITA OWEYSI?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen