Woonplaats:
Wouw
Leeftijd:
17-02-1964
Status:
Vader
Auto:
Renault Clio
Muziek:
Zeker!
Hobbies:
Qualitytime met kids
MEER OVER MIJZELF

Ik ben Bert van Hecke en ik ben rijinstructeur in de regio Bergen op Zoom. Ik geef rijles met name in de plaatsen Bergen op Zoom,Halsteren, Roosendaal, Steenbergen, Etten-Leur en de plaatsen daar omheen. Ik werk al ruim tien jaren als rijinstructeur en ik vind het een uitdaging om elke rijles interessant en leerzaam te maken voor je zodat je snel je rijbewijs kan halen. Heb je last van rijangst of heb je faalangst? Ook dan kan je bij mij terecht! Ik ben een rustige en vriendelijke instructeur die onder andere in het bezit is van een diploma tot faalangstinstructeur.

Even voorstellen...
Zoals ik al vertelde ben ik Bert van Hecke, geboren en getogen in Amsterdam. Tien jaar geleden ben ik naar Brabant verhuisd voor de liefde. Samen hebben wij uiteindelijk twee kinderen gekregen: een dochter en een zoon. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin en mijn hond. Daarnaast schilder ik schilderijen van persoonlijke helden, maar hier zal ik in de lesauto meer over vertellen.
Ik doe het met veel plezier en hoop altijd op een goede manier les te geven zodat het voor de leerling duidelijk is.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Ik vind het een van de mooiste beroepen die er is. Het is een beroep wat veel vrijheid heeft en ik vind het leuk om met verschillende mensen te werken en ze iets nieuws te leren waar ze hun leven lang plezier van hebben.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Een mooie Renault Clio
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Een eerste kennismaking met de auto en met mij. Je mag sturen en we kijken wat je al kan. Ik kan dan ook een inschatting maken hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt voordat je op examen kan. De proefles plan ik ruim in, zonder andere leerlingen, zodat ik na de les kan uitleggen over hoe LesGO werkt. Dit heeft ook een voordeel dat je een andere leerling niet naar huis hoeft te brengen, waarbij je eventueel over de snelweg zou moeten rijden.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Ik probeer samen uit te vinden wat voor jou een makkelijke manier van leren is. Bijvoorbeeld met situatietekeningen, voor doen, enz.. ik leg het autorijden op verschillende manieren uit. Ik ben heel geduldig en neem alle tijd voor je, dus kom maar op!
Muziek in de auto?
Tuurlijk, we zetten gewoon jouw favoriete zender op!
In mijn vrije tijd...
lekker wandelen met de hond en quality-time met mijn kids doorbrengen
Waarom lessen bij mij?
Ik ben een rustige en vriendelijke instructeur die jou in een keer wilt laten slagen. Ik hoop je snel te zien in de auto!

Ik geef rijles in de regio Etten-Leur, Bergen op Zoom en Roosendaal

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ BERT VAN HECKE?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen