Skip to content

Bert van Hecke

Ik geef rijles in de omgeving Bergen op Zoom.

Ik ben Bert van Hecke

Woonplaats:Wouw
Leeftijd:1964-02-17
Hobby’s:Qualitytime met kids
Auto:Audi A1
Muziek:Zeker!
KVK:

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Ik ben Bert van Hecke. Ik ben vader en ik ben rijinstructeur in de regio Bergen op Zoom. Ik geef met name rijles in Bergen op Zoom. Ik werk al ruim tien jaar als rijinstructeur en ik vind het een uitdaging om elke rijles interessant en leerzaam te maken voor je, zodat je snel je rijbewijs kan halen. Heb je last van rijangst of heb je faalangst? Ook dan kan je bij mij terecht! Ik ben een rustige en vriendelijke instructeur die onder andere in het bezit is van een diploma tot faalangstinstructeur.

Ik vind het een van de mooiste beroepen die er is. Het is een beroep wat veel vrijheid heeft en ik vind het leuk om met verschillende mensen te werken en ze iets nieuws te leren waar ze hun leven lang plezier van hebben.

In een mooie nieuwe Audi A1.

Een proefles is een eerste kennismaking met de auto en met mij. Je mag sturen en we kijken wat je al kan. Ik kan dan een inschatting maken hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt, voordat je op examen kan. De proefles plan ik ruim in, zonder andere leerlingen, zodat ik na de les kan uitleggen over hoe LesGO werkt. Dit heeft als voordeel dat je een andere leerling niet naar huis hoeft te brengen, waarbij je eventueel over de snelweg zou moeten rijden.

Ik probeer samen uit te vinden wat voor jou een makkelijke manier van leren is, bijvoorbeeld met situatietekeningen, voor doen, enz.. Ik leg het autorijden op verschillende manieren uit. Ik ben heel geduldig en neem alle tijd voor je, dus kom maar op!

Tuurlijk, we zetten gewoon jouw favoriete zender op!

Lekker wandelen met de hond en quality-time met mijn kids doorbrengen.

Ik ben een rustige en vriendelijke instructeur die jou in een keer wilt laten slagen. Ik hoop je snel te zien in de auto!

Ik geef rijles in de regio Bergen op Zoom

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's