Asley van Scheppingen - LesGO Skip to content

Asley van Scheppingen

Ik geef rijles in de omgeving Lelystad, Harderwijk en Emmeloord.

Ik ben Asley van Scheppingen

Woonplaats:
Lelystad
Auto:
Ik kom je ophalen in een handgeschakelde of een automaat Hyundai i10.
Muziek:
Graag wanneer het jou niet stoort
KVK:
86207504

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Ik wil mij graag even voorstellen, ik ben Asley van Scheppingen (DeBlijrijder) en ik woon in Lelystad.

Ik heb altijd in de logistiek en sales gewerkt totdat ik als zij-instromer een vak- en praktijkdocent werd in het MBO. Tegenwoordig mag ik mezelf trots een rij instructeur noemen.

Ik ben rijinstructeur geworden omdat 1-op-1 les mijn sterkste punt is. Ik kan goed omgaan met verschillende type mensen.

Ik ben gemakkelijk in de omgang en ik heb engelen geduld. Waar ik in uitblink is de mate van service naar de klant. Bij mij is klant echt koning.

Voor mij is het belangrijkste dat de leerling zoveel mogelijk zichzelf is en dat de leerling zichzelf kan zijn in mijn auto.

 

Voordat ik Rijinstructeur werd, was ik een docent Transport en Logistiek in het MBO. En stiekem wilde ik al rijinstructeur worden voordat ik docent werd. Ik kreeg geen voldoening meer uit commercieel werk. Ik ben een sociaal persoon en ik hou ervan om mensen een stapje verder te helpen bij het bereiken van hun doelen.

In een Hyundai i10, de ideale lesauto. Ik heb hem zowel handgeschakeld als automaat 😊 Klein van buiten en ruim van binnen. Deze auto is klein genoeg zodat je makkelijk de parkeer- en omkeeropdrachten kan doen. Deze auto is groot genoeg dat ik zelfs leerlingen van 1,94 meter zonder moeite in en uit heb zien stappen. En dan heb ik het nog niet eens over de 15 inch velgen en lederen bekleding…. Dit autootje is van alle luxe voorzien!

We beginnen met sturen, afhankelijk van jouw ervaring, kunnen we al gauw de pedalen erbij doen. Als je de auto onder de knie hebt en we hebben een goede vibe in de auto, dan ga ik gewoon door met lessen totdat de proefles voorbij is. Tijdens de proefles is het voor mij belangrijk dat je de auto leuk vind en dat wij een goede indruk van elkaar hebben.

Op het MBO deed ik het ook al, het heet: gepersonaliseerd onderwijs. Dat gaat het beste 1-op-1 en ik sluit aan op jouw talent. Door de eerste paar lessen (& gesprekken) kom ik er snel achter wat jouw persoonlijke leerstijl is (Gardner) en gebruik ik de 4 leerfasen (Kolb) om de lesstof zo compleet mogelijk aan je uit te leggen. Ik gebruik ook verschillende hulpmiddelen zoals een miniatuur auto met stuurtje, kaarten en schema’s maar ook video’s. Allemaal om het zo uitlegbaar-mogelijk te maken op de manier die bij jou past.

Een van mijn hobby’s is muziek, dus ik kan moeilijk nee zeggen…. Maar als je echt geconcentreerd les wilt, dan adviseer ik om geen muziek aan te hebben tijdens de rijles.

Ben ik het liefst thuis met mijn vrouw en kinderen. Ik maak graag live muziek met instrumenten of op de computer. Ik hou van DJ’en en geef ook DJ les. Ik sport graag en ga vaak ‘s avonds na het werk buiten een rondje fietsen. Videogames is ook iets waar ik mee groot geworden ben, ik speel bijvoorbeeld een truck simulator game met stuurtje en pedalen, maar ook met een VR headset op.

Dat zou je eigenlijk aan mijn oud-leerlingen moeten vragen…. Ik ben geduldig en ik richt mij volledig op jouw progressie in jouw tempo. Ik ben sociaal, aardig en makkelijk in de omgang, met mijn hart op de juiste plaats. Ik geef iedereen een kans en ik ben goed met mensen met een label. Voor mij is iedereen uniek. Je bent pas blij, als je bij de blijrijder rijdt.

Ik geef les in de omgeving Lelystad, Haderwijk en Emmeloord

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.