Alfred van der Kaaij - LesGO Skip to content

Alfred van der Kaaij

Ik geef rijles in de omgeving Deventer, Apeldoorn, Zutphen en Raalte.

Ik ben Alfred van der Kaaij

Woonplaats:
Deventer
Leeftijd:
1962-09-20
Hobby's:
Mijn honden
Auto:
Renault Captur
Muziek:
Mag zeker!

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Hallo, ik ben Alfred van der Kaaij. Ik ben getrouwd en rijinstructeur in Deventer. Naast Deventer geef ik ook les in Apeldoorn, Zutphen en zelfs Holten en Raalte behoren tot de mogelijkheden! Ik vind het een uitdaging om elke rijles voor jou interessant te maken, zodat je snel je rijbewijs haalt. Kom je uit de regio van de stedendriehoek of omliggende plaatsen, meldt je dan snel aan! Ik doe het met veel plezier en hoop altijd op een goede manier les te geven, zodat het voor de leerling duidelijk is.

Ik doe het met veel plezier en hoop altijd op een goede manier les te geven zodat het voor de leerling duidelijk is.

Ik ben al vanaf mijn 18e in het bezit van een rijbewijs en daar volgden al snel een motor en een vrachtwagenrijbewijs op. Al snel bleek dat een vrachtwagen besturen wel een heel mooi beroep was en dat heb ik dus ruim dertig jaar gedaan. Het werd nu tijd voor een nieuwe uitdaging waarbij ik iets zocht waarin ik mijn kennis en inzicht kwijt kon. Zo heb ik gekozen om rijinstructeur te worden.

In een mooie Renault Captur.

Ik kom je op de afgesproken plaats en tijdstip ophalen. Allereerst natuurlijk even kennismaken met mij en de auto. Ik zal je een aantal dingen uitleggen en dan gaan we een stukje rijden in een voor jou bekende omgeving. Maar wat vooral belangrijk is; jij moet het leuk vinden. Aan het eind van de les wordt je weer op de afgesproken plaats afgezet en bespreken we de les.

Ik geef op een rustige manier les en volg jou vorderingen op de leskaart. Mocht je een fout maken, dan geeft dat niets want je bent aan het leren. We lossen dat samen op en met een beetje muziek op de achtergrond gaat dat zeker lukken.

Dat mag zeker hoor!

Mijn vrije tijd besteed ik aan heerlijke vakanties en tijd voor mijn lieve honden.

Als je voor mij en LesGO hebt gekozen heb je de juiste keuze gemaakt, omdat we de lessen leuk en toch professioneel maken.

Ik geef rijles in de regio Deventer, Apeldoorn, Zutphen en Raalte.

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.