Alfred van der Kaaij

Woonplaats:
Deventer
Leeftijd:
20-09-1962
Status:
Getrouwd
Auto:
Peugeot 2008
Muziek:
Mag zeker!
Hobbies:
Mijn honden
MEER OVER MIJZELF

Hallo, ik ben Alfred van der Kaaij en ik ben rijinstructeur in Deventer. Naast Deventer geef ik ook les in Apeldoorn, Zutphen en zelfs Holten en Raalte behoren tot de mogelijkheden!

Even voorstellen...
Ik vind het een uitdaging om elke rijles voor jou interessant te maken zodat je snel je rijbewijs haalt. Kom je uit de regio van de stedendriehoek of omliggende plaatsen meldt je dan snel aan!
Ik doe het met veel plezier en hoop altijd op een goede manier les te geven zodat het voor de leerling duidelijk is.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Ik ben al vanaf mijn 18e in het bezit van een rijbewijs en daar volgden al snel een motor en een vrachtwagenrijbewijs op. Al snel bleek dat een vrachtwagen besturen wel een heel mooi beroep was en dat heb ik dus ruim dertig jaar gedaan. Het werd nu tijd voor een nieuwe uitdaging en zocht iets waarin ik mijn kennis en inzicht kwijt kon en zo heb ik gekozen om rijinstructeur te worden.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Een mooie Renault Clio
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Ik kom je op de afgesproken plaats en tijdstip ophalen. Allereerst natuurlijk even kennismaken met mij en de auto. Ik zal je een aantal dingen uitleggen en dan gaan we een stukje rijden in een voor jouw bekende omgeving. Maar wat vooral belangrijk is, jij moet het leuk vinden. En aan het eind van de les wordt je weer op de afgesproken plaats afgezet en bespreken we de les.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Ik geef op een rustige manier les en volg jou vorderingen op de leskaart, mocht je een fout maken dan geeft dat niets want je bent aan het leren. We lossen dat samen op en met een beetje muziek op de achtergrond gaat dat zeker lukken.
Muziek in de auto?
Dat mag zeker hoor!
In mijn vrije tijd...
Mijn vrije tijd besteed ik aan heerlijke vakanties en tijd voor mijn lieve honden.
Waarom lessen bij mij?
Als je voor mij en LesGO hebt gekozen, heb je de juiste keuze gemaakt omdat we de lessen leuk en toch professioneel maken.

Ik geef rijles in de regio Deventer, Apeldoorn, Zutphen en Raalte

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFLES BIJ ALFRED VAN DER KAAIJ?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen