Skip to content

Alexander van Welbergen

Ik geef rijles in de omgeving Drachten en Leeuwarden

Ik ben Alexander van Welbergen

Woonplaats:Harkema
Leeftijd:1987-05-04
Hobby’s:Biosje pakken
Auto:Seat Tarraco
Muziek:Gezellig hoor!
KVK:

Volg mij ook op social media

Check ook mijn reviews

Meer over mijzelf

Ik ben Alexander, getrouwd en papa van 5 zoontjes. Ik woon in Harkema en geef rijles in Harkema, Drachten, Leeuwarden en omliggende plaatsen voor wanneer je opzoek bent naar een sympathieke rijinstructeur met veel geduld en met als doel voor ogen om jou zo goed mogelijk te begeleiden in deze belangrijke fase in je leven. Een serieuze taak in een gezellige, prettige sfeer!

Naast mijn passie voor autorijden vind ik het ontzettend leuk om met mensen te werken en mensen te begeleiden. Het behalen van je rijbewijs is een belangrijk moment in je leven. Het is mijn doel om hier een van de gaafste ervaringen van te maken!

Ik kom je ophalen in een Seat Tarraco!

Tijdens een proefles leer je mij én de auto kennen. Je gaat gedurende de les onder mijn begeleiding “zelfstandig” rijden en ervaren hoe leuk autorijden is!

Geduld en luisteren zijn mijn kenmerken. Ik pas mijzelf aan het niveau van de leerling aan. Heb je last van faalangst? Dit pakken we samen aan! Ik stimuleer het zelfstandig rijden door precies die vorm van begeleiding te geven waar de leerling behoefte aan heeft. Fouten maken = falen? Nee! Fouten maken is nodig om te leren én te groeien!

Op de achtergrond mag er zeker een muziekje aan!

Veel belevenissen met mijn gezin en hond! Samen genieten we van stranden, bossen, leuke dierentuinen en pretparken. Ook ga ik graag vissen, fietsen, uit eten en gezellig naar de film!

Mijn kernwoorden voor goede lessen: begeleiding afgestemd op de leerling, effectieve, doelgerichte lessen, kwaliteit, rijplezier en vrijheid!

Ik geef rijles in de regio Harkema, Drachten en Leeuwarden

Gratis proefles?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LesGO Garanties

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd dezelfde instructeur
  • Start direct met rijlessen
  • Gegarandeerd je rijlessen!
LesGO Garantiefonds
LesGO voor je rijbewijs met onze gratis proefles!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's