Woonplaats:
Breda
Leeftijd:
05-10-1963
Status:
getrouwd en vader
Auto:
VW Polo
Muziek:
Ja leuk!
Hobbies:
MEER OVER MIJZELF

Mijn naam is Ad-Jan Avontuur en ik ben rijinstructeur voor de regio Breda. Ik geef rijles met name in de plaatsen Breda, Terheijden, Etten-Leur, Raamsdonksveer, Rijsbergen, Made en de plaatsen daar omheen. Ik werk inmiddels al ruim 4 jaar als rijinstructeur en ik vind het een uitdaging om elke rijles interessant te maken voor je zodat je snel je rijbewijs kan halen.

Even voorstellen...
Ik ben Ad-Jan Avontuur. Ik heb 28 jaar bij TNT gewerkt als chauffeur. In 2011 ben ik als franchisenemer begonnen bij LesGO en het bevalt mij uitstekend. Ik ben getrouwd met Corine en samen hebben we twee dochters; Tess en Jenske.
Waarom ben je rijinstructeur geworden?
Een reden is dat ik het leuk vind om auto te rijden, daarnaast vind ik het leuk om kennis over te brengen naar andere. Het beroep van rijinstructeur past daarom precies goed bij mij.
In wat voor auto kom je mij ophalen?
Ik kom je ophalen in een Volkswagen Polo.
Hoe verloopt een proefles bij jou?
Ik kom je thuis ophalen of waar je ook maar wilt. Daarna rijden we naar een parkeerplaats, daar krijg je dan wat stuuroefeningen, maar ook gas geven en remmen komen aan bod. We bouwen het rustig en stabiel op, zodat je elke les met plezier in de lesauto stapt.
Wat is jouw stijl van lesgeven?
Ik praat veel tijdens de les. Leg dingen uit, geef voorbeelden, maar laat jou het meeste doen, zo leer je toch het meest.
Muziek in de auto?
Dat mag zeker hoor!
Waarom lessen bij mij?
Ik ben een geduldige en vriendelijke instructeur die het belangrijk vind dat je straks met een veilig gevoel, zelfstandig de weg op gaat.

Ik geef rijles in de regio Breda, Terheijden, Etten-Leur, Raamsdonksveer, Rijsbergen en Made

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE GRATIS PROEFRIJLES BIJ AD-JAN AVONTUUR?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis proefrijles
  • Betere DEAL-garantie
  • Stel zelf je pakket samen