Reviews - LesGO Skip to content

Reviews
van onze Leerlingen

Reviews

10
5/5

Topper!

Als je wil gaan lessen voor je auto rijbewijs, stop met zoeken en schrijf je in bij Mark van der Kaay als instructeur! Betaalbaar is sowieso al een pluspunt maar de instructeur is ook heel belangrijk. Je zit aardig wat uurtjes bij elkaar in de auto. Hij legt alles rustig uit en gaat door tot dat je het begrijpt! Mark begeleidt je tot je je rijbewijs hebt gehaald! Ook niet geheel onbelangrijk is dat er niet meer lessen worden aangesmeerd dan dat je nodig hebt. Gebeurd bij veel rijscholen wel!
Michelle, Katwijk
10
5/5

Zeer fijne, rustige maar duidelijke lessen

Mijn rij-opleiding bij LesGo heb ik als zeer positief ervaren, mijn rij-instructeur Chris heeft mij fantastisch begeleidt en ik ben in een keer geslaagd voor mijn praktijk. Ondanks de vertraging en het stilliggen van de lessen wegens COVID, was ik snel weer op pad toen het weer mocht. Chris is een rustige rij-instructeur die de tijd voor je neemt en duidelijk aangeeft wat hij van je verwacht de komende lessen. Bedankt!
Britt, Vlaardingen
8
4/5

Met vertrouwen de weg op!

Johan is een aardige en vooral rustige instructeur, met het heel veel geduld. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ondanks dat ik autorijden in het begin best spannend vond, kan ik nu met vertrouwen de weg op. Dankjewel!
Amber, Groningen
7
3.5/5

Knus en comfortabel

Na een tijdje bij Ad Jan gezeten ben ik toch tevreden, en tussen het rijden word duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is en het doel. Natuurlijk. Het fijne aan Ad- Jan vond ik dat hij bij fouten goed opvolgd voor de volgende les en dan gaat hij daar de mooiste leer routes op zoeken waardoor je snel leert waar jou fouten zitten en hoe je die het beste kan opvolgen.
Simon, Breda
9
4.5/5

In 1 keer geslaagd!!

Angelique Vos is een fijne instructrice, spoort je goed aan maar is ook gezellig! Heb de tussentijdse toets gedaan, dat was heel fijn omdat ik al een beetje een beeld kreeg van het examen, en de bijzondere verrichtingen niet meer hoefde bij het examen.
D. Schouten, Arnhem
10
5/5

Fijne begeleiding!

Ik zat eerst bij een andere rijschool en kwam daar amper vooruit. Sinds ik bij deze rijschool begon, ging ik echt met sprongen vooruit.
Lotte, Oegstgeest
10
5/5

Patrick Kramer is een ontzettend fijne instructeur met een zichtbare zorg voor zijn leerlingen

Het was erg prettig om door middel van een leskaart te leren rijden. Elke les legde Patrick mij uit aan welke punten ik aandacht moest geven en welke aspecten ik al kan. Het is erg gezellig met Patrick en tegelijkertijd heeft hij me veel geleerd. Ik kan nu met vertrouwen zelfstandig rijden doordat ik veel heb opgestoken van zijn kennis en inzichten. Patrick Kramer, bedankt!
Vera Klaver, Nijmegen
10
5/5

Super gezellig, leerzaam en kwalitatief!!!

Mijn lessen heb ik gevolgd bij Glenn. Glenn is geduldig, ervaren en blijft ten alle tijden kalm. Glenn heeft alle aandacht voor zijn leerling, houd alle lessen netjes bij wat je heb gedaan en geleerd. Lessen werden goed ingepland! Alles werd goed uitgelegd en e.v. voorgedaan. Ben zo blij dat ik mijn lessen heb genomen bij Glenn, had het niet anders gewild! Kwaliteit is perfect!!! Raad Glenn als rijinstructeur voor 100% aan.
Priscilla, Den Haag
8
4/5

Ik heb veel geleerd in rustige, gezellige en duidelijke lessen

Ik vond het erg spannend om te beginnen met rijden maar mijn rijinstructeur begon heel rustig en geleidelijk met de lessen en ik vond het al snel erg leuk. Hij legt me de informatie en lesstof duidelijk uit en blijft altijd kalm als er iets niet helemaal goed gaat. In de auto hadden we een gezellige sfeer en ik heb veel en snel geleerd in de lessen die ik heb gehad.
Roos Heuschmid, Zwolle
9
4.5/5

Geruststellend

Heb een hele fijne tijd gehad. Vond het stiekem best wel jammer dat ik nu niet meer hoef lessen. Als er wat was kwamen we er altijd uit. Er werd goed opgelegd of ik iets wel of niet aan kon en daarin werd gekeken wanneer ik het wel aan kon. Ik voelde me goed op mijn gemak en veilig. Diana is een leuk persoon waar je gezellig een praatje mee kan maken en weet wat er moet gebeuren tijdens de lessen. Ik ben blij dat ik bij Diana (LesGo) ben gaan lessen!
Souhaila, Sommelsdijk
10
5/5

Super naar mijn zin gehad, en veel geleerd!

Samen met mijn instructeur Patrick Kramer veel leuke tijden beleefd en ontzettend veel geleerd. Nooit met een slecht gevoel de auto ingestapt of uitgestapt en we hadden elke rit wel weer wat om over te lachen! Ik ga het missen, maar ik ben hartstikke blij met mijn rijbewijs, bedankt Patrick!
Lukas, Nijmegen
10
5/5

Rustig en duidelijk

Lessen bij Redouan was super fijn. Een rustige maar duidelijke aanpak die precies bij je past. Je voelt je ontzettend op je gemak, zelfs als je het allemaal enorm eng vindt. Ik heb enorme faalangst en Redouan speelde daar heel prettig op in.
Anne-Marie, Breda
7
3.5/5

Heel goed nadat ik de juiste rijinstructeur had gevonden.

Mijn eerste rijinstructeur was niet zo bevallen. Toen kreeg ik daarna Adrianne en dat was een top instructeur. Vriendelijk, gezellig, goede uitleg en aandacht voor mijn persoonlijke behoeftes waardoor ik in snelle tijd mijn rijbewijs heb gehaald
Annoniem
8
4/5

Ik heb veel geleerd in rustige, gezellige en duidelijke lessen

Mijn eerste rijinstructeur was niet zo bevallen. Toen kreeg ik daarna Adrianne en dat was een top instructeur. Vriendelijk, gezellig, goede uitleg en aandacht voor mijn persoonlijke behoeftes wIk vond het erg spannend om te beginnen met rijden maar mijn rijinstructeur begon heel rustig en geleidelijk met de lessen en ik vond het al snel erg leuk. Hij legt me de informatie en lesstof duidelijk uit en blijft altijd kalm als er iets niet helemaal goed gaat. In de auto hadden we een gezellige sfeer en ik heb veel en snel geleerd in de lessen die ik heb gehad.aardoor ik in snelle tijd mijn rijbewijs heb gehaald
Annoniem
7
3.5/5

Gezellig en leerzaam

Ik heb kort les gevolgd bij Glenn, maar in die paar weken heb ik veel geleerd, geoefend en de zelfvertrouwen opgebouwd om mijn herexamen te halen!
Chantal Dineka, Rotterdam
9
4.5/5

Hele goed ervaring

Ik heb les gehad bij Ed Smit, en ik ben erg blij met hoe de lessen zijn gegaan. Ik ben in 1 keer geslaagd en was ook erg goed voorbereid. De lessen zijn op een goed tempo gegaan en het was ook goed uitgelegd. Ik voelde me erg veilig in de auto en heb een goede ervaring gehad met de rijlessen zelf.
Melanie, Almere

Bekijk meer reviews op klantenvertellen

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's