Missie en visie LesGO - LesGO Skip to content

LesGO is op een missie

Overtuigd?

Vraag direct je gratis en
vrijblijvende proefrijles aan

Start direct

Koop direct online
je rijlespakket

Missie en visie van LesGO franchise Nederland B.v.

Visie

LesGO staat voor de hoogste haalbare kwaliteit in rijopleidingen voor leerlingen die het rijbewijs willen behalen. LesGO staat als franchiseorganisatie voor toegevoegde waarde door zeer krachtige sales, vak trainingen en het reduceren van inkoopkosten.

Strategie

Door een strenge selectie toe te passen op franchisenemers en het gebruik van de meest moderne opleidingstechnieken, realiseren we een sterke groep aan rijinstructeurs. Die krachtenbundeling moet steeds leiden tot actuele kennisdeling, kostenreducties voor zowel de leerlingen als de rijinstructeurs én flexibiliteit in aanpassing op omgeving en regelgeving.


Doelstelling

We streven ernaar om als groep franchisenemers steeds groter te worden en zodoende concurrentievoordeel te behalen door steeds lager wordende inkoopkosten en steeds groter wordende salesbudgetten.

Voor de CBR leerlingen hebben we als doelstelling onze kennis steeds te delen, waardoor de kwaliteit voor de CBR leerlingen op het hoogste niveau opereert. De zelfstandigheid van elke rijinstructeur heeft als doel ertoe te leiden dat de betrokkenheid naar elke CBR leerlingen zo groot mogelijk is en we zodoende als organisatie een nieuwe maatstaf in de markt neerzetten.


Missie

Wij geloven dat we door krachtenbundeling van zelfstandige rijinstructeurs het hoogst haalbare niveau in de branche weten te realiseren, waardoor CBR leerlingen daarvan de voordelen genieten en LesGO een landelijke organisatie blijft waarin je als franchisenemer op alle vlakken kunt excelleren t.o.v. de concurrentie.

Merkwaarden

  • Betrouwbaar
  • Opvallend
  • Modern
  • Zakelijk
  • Vernieuwend

Stap in onze lesauto voor een gratis proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's