LesGO roadtrip 2024 - LesGO Skip to content

LesGO roadtrip 2024

Beste keurig nette aan het verkeer deelnemende chauffeur,

Bij deze ontvang je een uitnodiging om (weer) deel te nemen aan onze LesGO Ardennen Tour. Je hoeft niet alleen want je mag een buddy meenemen, wie jij wil.

De organisatie is al in volle gang, vandaar de uitnodiging. Een groot  verschil met de vorige LesGO-Ardennen Tour editie is dat wij toen in de herfst de regio bezochten en dat het deze keer in het voorjaar is. De LesGO Ardennen Tour zal plaatsvinden DV 29-30 april, 1-2 mei 2024.

Na de trip van vorig jaar willen we ook dit jaar weer met oud-leerlingen naar de Ardennen. Was het vorig jaar een ‘Roadtrip’ nu willen we er een wat meer ontspannende trip van maken waar er wat vaker tijd en ruimte is voor ‘vrije tijd’ of invulling van de dag. We willen 3 dagen ‘als groep’ op stap en 1 dag kan een ieder afzonderlijk of als groep een eigen dagprogramma volgen. Iedere dag is er een gezamenlijk ontbijt en een driegangen diner waarbij we onze ervaringen en belevenissen van de dag kunnen delen.

Op naar een nieuw avontuur

We verzamelen maandagmorgen 29 april 2024 rond 10.30 uur in De Herberg op het ‘Drielandenpunt’. De Herberg kan je vinden op het volgende adres: Viergrenzenweg  97 6291 BM Vaals. Daar kan je kennis maken met de overige deelnemers en krijg je wat meer uitleg over de aankomende dagen. Wij overnachten in één van de hotels van de Petry-Groupe te Vianden. Iedere avond is er zoals al aangegeven een fantastisch driegangen diner en iedere morgen een uitgebreid ontbijtbuffet. We hoeven dus, net als de vorige editie, niet te verhongeren.  In het hotel is een Wellness Area met zwembad en sauna. Deze zijn vrij te gebruiken.

Tijdens de LesGO Trip zal er een dag ingepland gaan worden voor een heuse roadtrip door het  Müllerthal en een dag naar Bernkastel-Keuss en de stad Trier. Dan is er nog een dag waarop je vrij bent in wat je wilt  gaan doen. Je krijgt wel een paar tips mee, als je dat wil. Wil je dat vooraf graag plannen? Bezoek dan deze website eens: www.visitluxembourg.com/nl/  Of download uit de Google Playstore of App Store alvast de Visit Luxembourg App. Je kunt in de app en op de website ook kortingsbonnen op entree of zelfs gratis toegang krijgen tot bezichtigingen of musea bezoeken e.d.

De laatste dag zal ook weer via een mooie route richting Nederland worden gepland met één of wellicht meerdere verzamelpunten op een vooraf afgesproken plaats. Je kunt dan kiezen of je een toeristische route gaat rijden of direct op de navigatie gaat rijden met tussendoor nog zelf gekozen tussen- bestemming(en).

Kortom, een paar dagen ontspannen ertussenuit met je buddy in een prachtige omgeving. Zo heel anders dan in Nederland. Iedere inschrijving is voor 2 personen per Equipe, per tweepersoons hotelkamer.

De totaalprijs is € 545,00 per 2 personen/1 slaapkamer, inclusief uitgebreid ontbijt en heerlijk driegangen diner. Gratis gebruik van zwembad en sauna.

De 1e editie was fantastisch, gezellig en binnen de korts mogelijke tijd waren er nieuwe vriendschappen. Het is fantastisch dat je in een (compleet nieuwe) omgeving kunt rijden., nieuwe wegen en wellicht voor het eerst zelfrijdend met vakantie gaat. Een rijinstructeur en een rijinstructrice zijn in de buurt om je te helpen als er vragen of omstandigheden zijn waarin je best wat hulp kunt gebruiken.

Ben je al enthousiast? We hopen het. Schrijf jezelf en je buddy (!) in met het inschrijfformulier, maak er een foto van en mail deze naar jan.verweij@lesgo.nl of paula.deborst@lesgo.nl Wacht niet te lang met inschrijven, liefst voordat de gereserveerde kamers ‘uitverkocht’ zijn.

Wij hopen dat je er ook (weer) bij bent.

klaar om je rijbewijs te halen?

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's