Jouw rijlessen verzekerd, een veilig gevoel!

Zoals je weet, zijn alle rijinstructeurs welke zijn aangesloten bij LesGO Verkeersscholen, geselecteerd uit een strenge selectie van de beste rijinstructeurs van Nederland. Onze rijinstructeurs zijn zelfstandige bedrijven onder de naam van LesGO. Je doet dus altijd rechtstreeks zaken met jouw rijinstructeur en NIET met LesGO B.V. Al jullie afspraken worden netjes vastgelegd in de lesovereenkomst die jullie samen ondertekenen.

Al onze rijinstructeurs zijn ook aangesloten bij het LesGO Garantiefonds. Dit Garantiefonds zorgt ervoor dat je te alle tijden krijgt waar je recht op hebt, namelijk jouw vooruitbetaalde rijlessen!

Wanneer jouw rijinstructeur, door wat voor omstandigheid dan, ook niet meer in staat zou zijn om jouw rijlessen verder te verzorgen, dan neemt de Stichting LesGO Garantiefonds de kosten voor jou over, zoals vermeld in de voorwaarden. Kijk, dat is nog eens zekerheid!

Uniek in de branche, dit kan maar bij weinig verkeersscholen.

Voor een klein bedrag van slechts € 12,50 verzeker je jezelf tegen het langdurig of permanent wegvallen van jouw ingekochte rijlessen.

Het werkt heel eenvoudig:

  • Je ontvangt standaard en eenmalig van de Stichting LesGO Garantiefonds een factuur van €12,50.
  • De factuur is vrijblijvend. Je hebt 14 dagen de tijd om deze factuur te voldoen
  • Factuur binnen 14 dagen betaald? GEFELICITEERD!! Je bent nu verzekerd!!

 

Factuur niet binnen 14 dagen betaald?

  • Dan hoef je niets te doen en ontvang je uiteindelijke automatisch een credit-factuur.
  • Je hoeft dan niets te betalen, maar je kunt dan natuurlijk ook geen aanspraak maken op het LesGO Garantiefonds

UNIEK

Alle rijinstructeurs hebben de krachten gebundeld en samen zorg gedragen voor voldoende kapitaal in de stichting.

Let op de voorwaarden: om aanspraak te kunnen maken op de Stichting LesGO Garantiefonds dien je éénmalig voor aanvang van je rijlessen € 12,50 te investeren.

Ziekte:

Bij langdurige arbeidsongeschiktheid van jouw rijinstructeur, langer dan 12 maanden, waarbij jouw rijinstructeur niet meer in staat is om in jouw vooruitbetaalde rijlessen te voorzien en ook niet meer in staat is jouw vooruitbetaalde lesgelden en/of examengelden aan jou terug te betalen.

Permanente uitval:

Bij het eventueel permanent uitvallen van jouw rijinstructeur, waarbij jouw rijinstructeur niet meer in staat is om in jouw vooruitbetaalde rijlessen te voorzien en ook niet meer in staat is jouw vooruitbetaalde lesgelden en/of examengelden aan jou terug te betalen.

LesGO Garantiefonds:

Zorg dragen dat de vooruitbetaalde rijlessen en/of CBR examens van de leerling die vooruit heeft betaald aan de bij LesGO aangesloten rijschool;

  • Kosteloos bij een andere rijinstructeur van LesGO kunnen worden voortgezet, OF
  • Alleen indien dat niet mogelijk is, worden terugbetaald aan de leerling conform de voorwaarden in het reglement Stichting LesGo Garantiefonds.