Skip to content

Meer zekerheid met het LesGO garantiefonds!

Het LesGO Garantiefonds zorgt ervoor dat je verzekert bent voor jouw vooruitbetaalde rijlessen!

Overtuigd?

Vraag direct je gratis en
vrijblijvende proefrijles aan

Start direct

Koop direct online
je rijlespakket

Jouw rijlessen verzekerd, een veilig gevoel.

Zoals je weet, zijn alle rijinstructeurs welke zijn aangesloten bij LesGO Verkeersscholen, geselecteerd uit een strenge selectie van de beste rijinstructeurs van Nederland. Onze rijinstructeurs zijn zelfstandige bedrijven onder de naam van LesGO. Je doet dus altijd rechtstreeks zaken met jouw rijinstructeur en NIET met LesGO B.V. Al jullie afspraken worden netjes vastgelegd in de lesovereenkomst die jullie samen ondertekenen.

Al onze rijinstructeurs zijn verplicht aangesloten bij het LesGO Garantiefonds. Dit Garantiefonds zorgt ervoor dat je onder voorwaarden je vooruitbetaalde rijlessen hebt verzekerd tegen uitval van jouw zelfstandige rijinstructeur.

Wanneer je eenmaal definitief start met je rijlessen, dan ontvang je van het hoofdkantoor een e-mail met de voorwaarden van het Garantiefonds.

Uniek in de branche, jezelf verzekeren kan maar bij weinig verkeersscholen

Voor een klein bedrag van slechts € 20.- ben je automatisch verzekerd – onder voorwaarden – tegen het langdurig of permanent wegvallen van jouw ingekochte rijlessen. Op die manier kom je nooit voor verrassingen te staan.

Let ook op de volgende voorwaarden: om aanspraak te kunnen maken op de Stichting LesGO Garantiefonds dien je éénmalig voor aanvang van je rijlessen € 20.- te investeren.

Ziekte:

Bij langdurige arbeidsongeschiktheid van jouw rijinstructeur, langer dan 12 maanden, waarbij jouw rijinstructeur niet meer in staat is om in jouw vooruitbetaalde rijlessen te voorzien en ook niet meer in staat is jouw vooruitbetaalde lesgelden en/of examengelden aan jou terug te betalen.

Permanente uitval:

Bij het eventueel permanent uitvallen van jouw rijinstructeur, waarbij jouw rijinstructeur niet meer in staat is om in jouw vooruitbetaalde rijlessen te voorzien en ook niet meer in staat is jouw vooruitbetaalde lesgelden en/of examengelden aan jou terug te betalen.

Lesgo Garantiefonds

Zorg dragen dat de vooruitbetaalde rijlessen en/of CBR examens van de leerling die vooruit heeft betaald aan de bij LesGO aangesloten rijschool;

  • Kosteloos bij een andere rijinstructeur van LesGO kunnen worden voortgezet, OF
  • Alleen indien dat niet mogelijk is, worden terugbetaald aan de leerling conform de voorwaarden in het reglement Stichting LesGo Garantiefonds.

Stap in onze lesauto voor een gratis proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe informatie aanvraag - f (test)

Nieuwe info aanvraag op landingspagina's