Jouw rijbewijs - LesGO Skip to content

Wat ga jij doen met je rijbewijs?

Overtuigd?

Vraag direct je gratis en
vrijblijvende proefrijles aan

Start direct

Koop direct online
je rijlespakket

LesGO voor je rijbewijs!

Het is zover, je gaat of wilt gaan starten met rijlessen! Als je straks geslaagd bent gaat er een wereld voor je open; niet meer afhankelijk zijn van het openbaar vervoer, niet meer hoeven vragen of anderen jou kunnen halen of brengen…kortom…VRIJHEID!!!

Het halen van je rijbewijs is dan ook een hele stap. Belangrijk natuurlijk om je goed te oriënteren en te kiezen voor een rijschool die bij je past, een rijschool die je vrijblijvend adviseert en het juiste lespakket op jouw wensen afstemt. Bij LesGO werkt dat heel eenvoudig!

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1: Proefles. Maak altijd gebruik van de gratis en vrijblijvende proefles! Het verplicht je tot niets en zo heb je toch direct een goed beeld van jouw rijinstructeur, de lesauto en de verschillende lespakketten. De rijinstructeur die met jou de proefles rijdt, is ook degene waarvan je straks rijles krijgt!

Stap 2: Inschrijven. Als je besluit om te gaan lessen bij de leukste rijschool van Nederland, dan onderteken je samen met de rijinstructeur de lesovereenkomst, een document waarin jullie samen alle afspraken vastleggen zoals betaling, het aantal lessen per week, ect etc. Vanuit LesGO hoofdkantoor ontvang je na inschrijving een unieke digitale rijlesmap in de mail!

Stap 3: Theorie behalen. Vanaf dit moment ben je officieel inschreven en kun je beginnen met jouw rijlessen. Mocht je je theoriecertificaat nog niet behaald hebben, dan raden we je aan om dit zo snel mogelijk te doen. De theorie hoort er natuurlijk ook bij, dus dat gaat studeren worden! Maar dit komt helemaal goed want LesGO biedt een online studiemethode aan volgens de officiële CBR categorieën. Je logt eenvoudig online in en krijgt direct toegang tot meer dan 2000 oefenvragen, teksten en uitleg en 35 officiële oefenexamens erkend door het CBR en een persoonlijke virtuele coach. Weet dat ook altijd jouw rijinstructeur klaar staat om te helpen!

Stap 4: Eigen Verklaring. We raden je aan om ze snel mogelijk de Eigen Verklaring in te vullen via de website van het CBR. Je kunt inloggen met je DigiD en de vragenlijst naar waarheid invullen.

Stap 5: Machtig jouw rijschool. Jouw rijinstructeur zal op een gegeven moment jouw examen gaan aanvragen. Jij zult hiervoor een machtiging moeten afgeven. Dit kun je doen op de website van het CBR. Er zal gevraagd worden om het rijschoolnummer, deze heb je per mail ontvangen van van jouw rijinstructeur.

Stap 6: Zorgeloos op naar het examen. Vertrouw op jezelf, op alles wat jouw rijinstructeur je geleerd heeft. Het allerbelangrijkste is dat je genoeg lessen hebt gehad voordat je kunt afrijden. Je moet zelf het gevoel hebben dat je er klaar voor bent. Weet zeker dat je een volledige controle over het voertuig hebt? Als je het rijden voldoende beheerst kun je met een gerust hart een half uur met een examinator rondrijden. Een gemiddelde leerling heeft ongeveer 40 rijlessen nodig om beslagen ten ijs op het examen te komen.

Het nut van een Tussentijdse Toets

De tussentijdse toets (TTT) is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het echte rijexamen; zo ben je voor je echte examen een stuk minder zenuwachtig! Een examinator van het CBR beoordeelt je rijvaardigheid. Tijdens de toets worden alle examenonderdelen onder de loep genomen en getoetst volgens de officiële exameneisen.

meer lezen

De Tussentijdse Toets;

  • Weg met de zenuwen!
  • 20 % meer slagingspercentage
  • vrijstelling verdienen voor bijzondere manoeuvres
  • Beoordeling door CBR examinator
  • Adviesformulier krijg je van de examinator mee zo weet je precies waar je nog aan moet werken samen met je rijinstructeur voor je echte praktijkexamen

LesGO garanties

  • Onze klanten beoordelen ons met een mooi cijfer!
  • 96% beveelt ons aan bij anderen
  • Hoog slagingspercentage

Lees hier de reviews!

Stap in onze lesauto voor een gratis proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.