Frequently Asked Questions:

Op onze website proberen we natuurlijk zo volledig mogelijk te zijn in alle informatie die we geven. Om zoveel mogelijk antwoorden te geven op de verschillende vragen die we krijgen hebben we hieronder alvast een flink aantal vragen én antwoorden voor je uiteen gezet:

  • Vraag: Wat houdt een herexamengarantie in?  De herexamengarantie is letterlijk een cadeautje van jouw rijinstructeur. het is dus niet zo dat je in je pakket betaald hebt voor een extra examenmoment. je hebt recht op herexamengarantie als je alle les adviezen van jouw rijinstructeur hebt opgevolgd en het lukt toch niet om de eerste keer te slagen. je mag dan op kosten van de rijinstructeur nogmaals op examen. Een rijinstructeur mag op zijn/haar beurt ook een herexamengarantie intrekken als jij zijn/haar lesadviezen niet opvolgt. Een lesadvies kan bijvoorbeeld ook zijn dat de instructeur jou nog 5 extra lessen adviseert voordat jij op praktijkexamen mag.
  • Vraag: Kan ik tussendoor switchen van rijinstructeur? In principe niet. Je sluit namelijk een lesovereenkomst rechtstreeks met de rijinstructeur en niet met LesGO. Alle instructeurs die voor LesGO rijden, zijn zelfstandig ondernemers. Wil je de lesovereenkomst ontbinden, dan zal je dit rechtstreeks met jouw rijinstructeur moeten afstemmen. Let daarbij goed op dat dit niet zomaar vrijblijvend kan; Er zijn regels over terugbetalen van examengelden en lesgelden vastgelegd in de lesovereenkomst, zie hiervoor artikel 6, lid 2